2015-03-05 09:07:08• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Aktív lesz és humoros

Napi horoszkóp március 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Előfordulhatnak jogviták pénzügyi téren, különösen közös kasszák ügyében. Ne vitatkozzon, ne kiabáljon, inkább válassza szét a megoldhatót a megoldhatatlantól. Keresse önmagában a gyengeségeket, és hozza helyre a dolgokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Merkúr, a szavak bolygója, „élezi a kését”: most a szavak annyira élesek lesznek, hogy akár komoly sebeket is okozhatnak. Annyira túlteng önben a közlésvágy, hogy alig enged szóhoz jutni másokat. Pedig ha figyelne, az többet hozna a konyhára...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr támadást kap a Jupitertől: könnyen kicsúszhat egy meggondolatlan szó a száján. Ha túlzottan kritikussá válik, azzal csak árthat saját magának.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Plútó szemben áll a Rák jegyével, és ez lelassíthatja önt. Ilyenkor semmi sem halad előre, és az egész világ, önt is beleértve, elfárad. Tartson gyakrabban szünetet, ez sokat segíthet ilyen esetekben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter az Oroszlán jegyében jó fényszöget kap az Uránusztól. Ez felélénkíti és jó kedvre deríti önt, most szívesen vállalkozna valamire. Bármilyen apróság szórakoztatni fogja, sok öröm éri. Bármennyire is boldog, azért gondolja meg, hogy kinek engedi meg, hogy bármire is rávegye. Este új ismeretséget köthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll, szemben a Nappal. Ne akarjon ma mindent egyszerre elintézni. Bármilyen bosszúság ellen gondoljon maga köré egy aranygömböt, így nem értheti semmi baj! Bízzon abban, hogy minden jóra fordul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Merkúr mindenben segíteni fog önnek: most képes lesz türelmesen végighallgatni másokat, tanul a hallottakból, és készen áll az értelmes egyezségre. Tízpontos ez a nap az eszmecserékhez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha valóban szereti azt amit csinál, akkor ma nemcsak komoly erkölcsi elismerésben lehet része, hanem pénzjutalomban is. Minden együtt van ahhoz, hogy jól érezze magát, az örömforrások bármelyikét válassza is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha az a terve, hogy újra beül az iskolapadba, és részt vesz egy továbbképzésen, az biztosan meg fog valósulni. Most nincs akadálya a külföldi utazásnak, jogi ügyekben önnek adnak igazat, és egy új társ is feltűnhet a színen, akivel hosszú távon tervezhet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Szűz jegyében jár. Érezheti, hogy egy mosollyal többet tud elérni, mint bármilyen jól megfogalmazott mondattal. Ne hagyja, hogy bárki kiforgathassa a szavait.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az Uránusz kellemes fényszöge felélénkíti önt, felébreszti az életerejét. Lehetséges, hogy valami nagyszerű dolog fog sikerülni. Mire beesteledik, mindent el tud végezni, amit mára tervezett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold szemben áll a Halak jegyével: egy ilyen bolygóállás gyengéd és elégedett hangulatba hozza. Aktív lesz és humoros. Az estét mindenképpen töltse társaságban.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: